Židlo-křeslo čalouněné OLIVA

Kód:
243532_Z132
Termín dodání:
1-3 týdny
Skladová dostupnost:
na externím skladě
Cena s DPH: 4 621 Kč
Cena bez DPH: 3 819,01 Kč
kalkulačka ESSOX
Info linka:
Po - Pá 10:00 - 15:00 hodin
771 188 117

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:
Nejsem robot


  • Popis
  • Informace
  • Foto

Židlo-křeslo čalouněné OLIVA

Čalouněné židle-křeslo s područkami Oliva představuje ideální volbu pro každý interiér. Toto židlo-křeslo nabízí nejen pohodlné sezení díky kvalitnímu čalounění a velikému sedáku, ale také vynikající odolnost a stabilitu, díky své konstrukci. 

Povrchová úprava je dostupná v různých variantách moření, které si můžete vybrat z našeho vzorníku. Tyto barvy jsou nejen krásné a živé, ale také snadno zapadnou do jakéhokoli interiéru a přizpůsobí se vašim potřebám. Na výběr máte také z bohaté palety látek na celopotah židle. Je to ideální kus jak pro relaxaci a lenošení tak pro dlouhé sezení u rodinných večeří či pracovních schůzek - jeho využité je všestrané.

Nosnost má 120 kg, což svědčí o její robustní konstrukci. Rozměry jsou následující: výška 93 cm, šířka 54 cm, hloubka 46 cm a váha 11.5 kg. Tato židle nejenže poskytuje komfortní sezení díky svému prostornému sedáku, ale díky svému elegantnímu designu a kvalitním materiálům se stane stylovým a funkčním doplňkem Vašeho domova.

Vzorník barevných moření:

Vzorník látek na čalounění:

 

Váha: 14 kg

Zboží máte možnost nepoškozené do 14 dnů vrátit bez udání důvodů, peníze vracíme obratem na Váš bankovní účet.

Proč nakupovat u DEFLEE DESIGN INTERIOR

S naším e-shopem máte jistotu spolehlivého nákupu, se zákazníky jednáme vždy fér a vše řešíme ku spokojenosti zákazníka. Po vzájemné dohodě provádíme prohlídky skladového zboží. Zdarma provádíme interiérové poradenství, v našich slevových akcích zakoupíte zboží za velmi výhodnou cenu. Máme profesionální zákaznický servis, který se věnuje každému zákazníkovi dle jeho potřeb a požadavků. Naše zboží jsou originální výrobky, neprodáváme žádné levné napodobeniny, dodavatele si pečlivě vybíráme. Spolupracujeme s architekty, designéry, našimi zákazníky jsou jedinci, velké firmy, hotely i televize.

Záruka
2 roky
Specifikace
český výrobek
kliknutím zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázku

ZÁKAZNICKÁ PODPORA 

+420 771 188 117  Po - Pá 10:00 - 15:00

TENTO MĚSÍC DOPRAVA ZDARMA

0 kusů / 0

Bezpečná platba

Prodej na splátky

Doprava vícerozměrného zboží