CONCEPT FSC(R) - rozkládací stůl s teakovou deskou

Kód:
266CO101732_34
Termín dodání:
1-3 týdny
Skladová dostupnost:
na externím skladě
Cena s DPH: 25 990 Kč
Cena bez DPH: 21 479,34 Kč
kalkulačka ESSOX
Info linka:
Po - Pá 10:00 - 15:00 hodin
771 188 117

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:
Nejsem robot


  • Popis
  • Foto

CONCEPT FSC(R) - rozkládací stůl s teakovou deskou

CONCEPT - rozkládací stůl s teakovou deskou FSC(R) Luxusní rozkládací zahradní stůl CONCEPT značky DOPPLER je příkladem spojení funkčnosti a designu v dokonalý celek. Díky desce z exotického teakového dřeva stůl nadchne všechny příznivce přírodních materiálů. Avšak zároveň se jedná o lehký a stabilní nábytek s odolnou hliníkovou konstrukcí. Zabudovaná deska umožňuje stůl jednoduše rozložit až do délky 210 cm. Vysušené teakové dřevo dokáže odolat extrémním podmínkám jakými jsou vlhkost, velké výkyvy teplot, přímé sluneční záření nebo naopak mráz. Je vysoce trvanlivé a odolné vůči vlivům počasí či hmyzu a plísním. Aby si teakové dřevo zachovalo svou jedinečnou barvu, doporučujeme ho povrchově ošetřit přírodním olejem nebo mořením. Bez povrchové úpravy olejem po čase materiál ztmavne a získá svou typickou a nezaměnitelnou patinu. V obou případech si nábytek zachovává svůj luxusní vzhled a bude ozdobou Vaší zahrady či terasy. Stůl je FSC(R) certifikovaný produkt. Máte tedy jistotu, že dřevo pochází z šetrně obhospodařovaných lesů. Informace o produktu: pevná a lehká hliníková konstrukce antracitové barvy deska stolu z kvalitního teakového dřeva stabilní a odolný snadné rozkládání jednoduchá údržba, dlouhá životnost FSC(R) certifikovaný produkt ze šetrně obhospodařovaných lesů rozměry: 150/210 x 90 x 75 cm (šířka x hloubka x výška) Při používání teakového nábytku ve vnějším nechráněném prostředí doporučujeme jeho pravidelnou údržbu, aby Vám nábytek zůstal dlouho krásný a nepoškozený. V sekci manuály si můžete stáhnout náš návod na údržbu teakového dřeva.
Materiál konstrukce:hliníková konstrukce nábytku
Deska stolu:dřevo
Rozměry (šířka x hloubka x výška):150/210 x 90 x 75
Záruka:3 roky
Vlastnosti a funkce:Nábytek odolný povětrnostním vlivům
Vlastnosti a funkce:Rozkládací stůl
Certifikaty:FSC

Zboží máte možnost nepoškozené do 14 dnů vrátit bez udání důvodů, peníze vracíme obratem na Váš bankovní účet.

Proč nakupovat u DEFLEE DESIGN INTERIOR

S naším e-shopem máte jistotu spolehlivého nákupu, se zákazníky jednáme vždy fér a vše řešíme ku spokojenosti zákazníka. Po vzájemné dohodě provádíme prohlídky skladového zboží. Zdarma provádíme interiérové poradenství, v našich slevových akcích zakoupíte zboží za velmi výhodnou cenu. Máme profesionální zákaznický servis, který se věnuje každému zákazníkovi dle jeho potřeb a požadavků. Naše zboží jsou originální výrobky, neprodáváme žádné levné napodobeniny, dodavatele si pečlivě vybíráme. Spolupracujeme s architekty, designéry, našimi zákazníky jsou jedinci, velké firmy, hotely i televize.

kliknutím zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázku

ZÁKAZNICKÁ PODPORA 

+420 771 188 117  Po - Pá 10:00 - 15:00

TENTO MĚSÍC DOPRAVA ZDARMA

0 kusů / 0

Bezpečná platba

Prodej na splátky

Doprava vícerozměrného zboží