Konzolové židle CAY - model CY 0476 a 0486

Kód:
M24MNSD-KŽ453
Termín dodání:
3-4 týdny
Skladová dostupnost:
na externím skladě
Cena s DPH: 10 558 Kč
Cena bez DPH: 8 725,62 Kč
kalkulačka ESSOX
Info linka:
Po - Pá 10:00 - 15:00 hodin
771 188 117

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:
Nejsem robot


  • Popis
  • Informace
  • Foto

Konzolové židle CAY - model CY 0476 a 0486

Tato židle vychází z kolekce Cay, řada je velmi variabilní. Nabízí se v modelu s područkami nebo bez a celočalouněná verze nebo verze se síťovaným opěradlem.

Cena za tento model je startovací a záleží jen na Vás, jak ji přizpůsobíte svým potřebám a preferencím. Konečná cena se bude odvíjet od Vámi zvolených parametrů. Pro inspiraci jak by Vaše praktická a stylová židle mohla vypadat nahlédněte do galerie.

Svým nadčasovým vzhledem vytvářejí židle Cay pro návštěvy atraktivní a pohodlnou atmosféru v každé místnosti, kde se lidé setkávají a komunikují. S prodyšným síťovaným opěradlem nebo celočalouněným – s područkami nebo bez nich – budou zaručeně vypadat elegantně v jakémkoli prostředí. Cay je vždy pohodlný, funkční a představuje jasný design, aniž by byl rušivý. Díky schopnosti stohovat je do čtyř výšek lze konzolové židle a modely se čtyřmi nohami uskladnit a šetřit místo.

Konzolové Cay židle s černými nebo chromovanými rámy a celočalouněním nebo síťování v jemných, harmonických tónech látek vypadají moderně a zároveň osobitě. Tyto extrémně pohodlné, elegantní a vkusné židle vždy poskytují vhodné posezení – ať už máte kreativní obchodní schůzku nebo si jen užíváte uvolněnou přestávku na kávu. Cay je vždy pohodlný, funkční a představuje jasný design, aniž by byl rušivý. Díky jejich schopnosti stohování až do výšky čtyř židlí lze uložit a ušetřit místo. Jejich odolné rámy jsou pro tento účel obzvláště vhodné.

Díky široké škále dostupných možností lze kancelářskou židli poskládat tak, aby maximálně vyhovovala konkrétním požadavkům a přání uživatele. Lze volit různé tvary, materiály a barvy, které budou ladit s celkovým designem pracovního prostředí a přispějí k efektivitě a pohodlí práce. Vše rádi upřesníme na naši lince: +420 771 188 117 pondělí až pátek v době od 10:00 - 15:00 hodin.

Důležité upozornění: cena kancelářské židle je orientační a bude upřesněna po plné objednávce, přičemž zohlední všechny vybrané možnosti a úpravy.

Tato flexibilita v ceně umožňuje uživatelům získat stůl přesně podle svých potřeb a finančních možností, aniž by museli ustupovat od kvality a funkčnosti.

ZÁKLADNÍ MODEL:

Tento model je základní, avšak jeho možnosti jsou zdaleka neomezené. Lze ho nakonfigurovat přesně podle Vašich přání. Nabízí se v široké barevné škále, což umožňuje maximální začlenění do Vašeho interiéru. Vybrat lze ze třech modelů.

Díky této variabilitě si můžete vytvořit kancelářskou sestavu přesně podle Vašich představ, která bude nejen funkční, ale také esteticky příjemná. Tento model je ideální volbou pro každého, kdo hledá kombinaci kvality, stylu a praktického využití. Níže naleznete možnosti jak Vaši vysněnou židli nakonfigurovat pro Vaši maximální spokojenost.

Technické parametry:

  • ROZMĚRY 

Délka: 46 - 48 cm

Hloubka: 59 cm

Výška: 85 / 85 cm

Výška opěradla: 43 / 43 cm

Výška sedáku od země: 42 / 65 cm

Model:     

Model celočalouněný                                           Model s čalouněným podsedákem a síťovaným opěradlem                Model bez područek

                                                                                                   

  •  BAREVNÉ PROVEDENÍ

Barva podsedáku a opěrky: výběr dle vzorníku 

Barva síťoviny u modelu CY 0480:

  • ZÁKLADNA  - výběr barev dle obrázku níže; černá nebo chromovaná

      

 

Zboží máte možnost nepoškozené do 14 dnů vrátit bez udání důvodů, peníze vracíme obratem na Váš bankovní účet.

Produkt vychází ze sortimentu našeho německého obchodního partnera Dauphin Home, specialisty na design a praktičnost kancelářských židlí. Od svého založení v roce 1968 se Dauphin stal synonymem evropského designu a německého inženýrství. Ve společnosti spojují inovativní design s ohledem na potřeby uživatele. Jejich dlouholeté zkušenosti a porozumění lidským potřebám je inspirují k vytváření nábytku pro různá prostředí - kanceláře, výukové místnosti, veřejné prostory ale i domácnosti. Firma se snažíme vylepšit místa, kde žijete i pracujete. Jejich produkty spojují ergonomii s estetikou, respektují soukromí a usnadňují efektivní práci a komunitní spojení. Firma klade velký důraz na udržitelnot a elologii. Dodací lhůta produktů se většinou pohybuje v rozmezí od 1 až 3 týdnů.

Proč nakupovat u DEFLEE DESIGN INTERIOR

S naším e-shopem máte jistotu spolehlivého nákupu, se zákazníky jednáme vždy fér a vše řešíme ku spokojenosti zákazníka. Po vzájemné dohodě provádíme prohlídky skladového zboží. Zdarma provádíme interiérové poradenství, v našich slevových akcích zakoupíte zboží za velmi výhodnou cenu. Máme profesionální zákaznický servis, který se věnuje každému zákazníkovi dle jeho potřeb a požadavků. Naše zboží jsou originální výrobky, neprodáváme žádné levné napodobeniny, dodavatele si pečlivě vybíráme. Spolupracujeme s architekty, designéry, našimi zákazníky jsou jedinci, velké firmy, hotely i televize.

Záruka
2 roky
Rozměr
variabilní cm
Materiál
variabilní
Osvětlení
ne
Zrcadlo
ne
Barva
variabilní
kliknutím zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázku

ZÁKAZNICKÁ PODPORA 

+420 771 188 117  Po - Pá 10:00 - 15:00

TENTO MĚSÍC DOPRAVA ZDARMA

0 kusů / 0

Bezpečná platba

Prodej na splátky

Doprava vícerozměrného zboží