Plážové lehátko šedá kotva

Kód:
19-02-0003-06-37-010_38
Termín dodání:
1-2 týdny
Skladová dostupnost:
na externím skladě
Cena s DPH: 349 Kč
Cena bez DPH: 288,43 Kč
Info linka:
Po - Pá 10:00 - 15:00 hodin
771 188 117

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:
Nejsem robot


  • Popis
  • Foto

Plážové lehátko šedá kotva

Máte již plné zuby tahu těžkého plážového vybavení na vaše oblíbené místo u moře? Sbohem těžkým, neohrabaným plážovým židlím a ahoj pohodlné relaxaci s naší inovativní skládací plážovou matrací!

 

Důležité vlastnosti:

  • Materiál: Bavlna 
  • Výplně: 100% polyuretan
  • Velikost Plážové lehátko: 180 x 50 x 2 cm
  • Velikost tašky: 50 x 30 cm

 

  • Design: Design plážového lehátka zahrnuje kotvy a jachty, vytvářející velmi krásnou a živou atmosféru, ideální pro venkovní zábavu.

  • Barva: Plážová lehátka jsou k dispozici ve čtyřech krásných barvách, včetně jasně červené, žluté, modré a šedé.

  • Kompatibilita s doplňky: Skládací plážové lehátko je dodáváno s taškou, což usnadňuje přenášení. Taška se snadno vejde do aut a úložného prostoru. Můžete také použít tašku samostatně; není připojena k lehátku.

  • Lehký a snadno přenosný: Naše přenosné plážové lehátko je hračka na přenášení, ať už se procházíte podél pobřeží nebo vyjíždíte na víkendový výlet. Řekněte si ahoj s bezstarostnými plážovými dny s lehátkem, které jde kamkoliv vy!

  • Pohodlí: Relaxujte s stylem a pohodlím díky našemu pohodlnému plážovému lehátku, které má měkký, polstrovaný povrch, který objímá vaše tělo, když si užíváte sluníčka. Je to jako přenést pohodlí vaší vlastní postele na pláž.

  • Všestranné využití: Ať už se opalujete, čtete knihu nebo si jen užíváte výhled, naše skládací plážové lehátko nabízí nekonečné možnosti. Je ideální pro pikniky, kempování, venkovní koncerty a mnohem víc!

Barva:šedá, bílá
Rozměr:180 x 50 x2 cm
Obsah balení:1 kus
Doba odeslání:do 2 dnů
Příslušenství:samostatná taška
Body Global:0,20
Materiál potahu:100% bavlna
Materiál výplně:100% polyuretan

Zboží máte možnost nepoškozené do 14 dnů vrátit bez udání důvodů, peníze vracíme obratem na Váš bankovní účet.

Proč nakupovat u DEFLEE DESIGN INTERIOR

S naším e-shopem máte jistotu spolehlivého nákupu, se zákazníky jednáme vždy fér a vše řešíme ku spokojenosti zákazníka. Po vzájemné dohodě provádíme prohlídky skladového zboží. Zdarma provádíme interiérové poradenství, v našich slevových akcích zakoupíte zboží za velmi výhodnou cenu. Máme profesionální zákaznický servis, který se věnuje každému zákazníkovi dle jeho potřeb a požadavků. Naše zboží jsou originální výrobky, neprodáváme žádné levné napodobeniny, dodavatele si pečlivě vybíráme. Spolupracujeme s architekty, designéry, našimi zákazníky jsou jedinci, velké firmy, hotely i televize.

kliknutím zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázku

ZÁKAZNICKÁ PODPORA 

+420 771 188 117  Po - Pá 10:00 - 15:00

TENTO MĚSÍC DOPRAVA ZDARMA

0 kusů / 0

Bezpečná platba

Prodej na splátky

Doprava vícerozměrného zboží