Luxury - 120x200cm, 40cm (±1cm)

Kód:
LUX20012040_38
Termín dodání:
1-2 týdny
Skladová dostupnost:
na externím skladě
Cena s DPH: 45 241,47 Kč
Cena bez DPH: 37 389,64 Kč
kalkulačka ESSOX
Info linka:
Po - Pá 10:00 - 15:00 hodin
771 188 117

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:
Nejsem robot


  • Popis
  • Foto

Luxury - 120x200cm, 40cm (±1cm)

Pružinový taštičkový systém matrace Luxury je vyroben kombinací určitých pružin umístěných ve vzájemně propojených kapsách. Díky tomu můžete mít nerušený spánek bez ohledu na převalování vašeho partnera. Výška systému taštičkových pružin 16 cm umožňuje co nejlepší přizpůsobení anatomické stavbě vašeho těla. Struktura rozdělená do 7 anatomických zón, tj. 7 různých stupňů tvrdosti, přispívá k přizpůsobení luxusní matrace vašemu tělu, což pomáhá udržovat normální krevní tlak a snižuje převalování během spánku. Velbloudí srst je vynikající volbou jako jeden z nejlepších regulátorů teploty, protože velbloudi žijí na místech, kde jsou teploty přes den extrémně vysoké a v noci velmi nízké. Luxusní matrace je navržena s přídavnou vrchní částí upevněnou tak, aby poskytovala dodatečný komfort a pohodlí. Účelem velbloudí srsti v matraci je regulace teploty a dodatečná regulace vlhkosti během spánku. Jako nejdelší přírodní srst je koňská srst z ocasu a hřívy hlavním prvkem potahu matrace, který se vyrábí po generace. Přidání koňské srsti do matrace má stejný účinek jako přidání dvou milionů pružin: po pohodlném spánku se srst vrátí do původní polohy a matrace získá svůj původní tvar.
Rozměr(ŠxD):120x200cm
Výška matrace:40cm (±1cm)
Materiál:hyper soft pěna, kaktus, koňská srst, podšívka, velbloudí srst, viskózová tkanina, vlněná výplň
Systém jádra:kapesní pružinový systém, 7 anatomických zón
Tvrdost:H3, H4, H5
Termoregulační:Ano
Ortopedická:Ano
Výrobce:Almero®
Záruka:5 let
Velikost dopravy:200 x 120 x 40 cm
Matrace - rozměr:120x200 cm
Matrace - kategorie:Taštičkové
Matrace - výška:40 cm (±1 cm)

Zboží máte možnost nepoškozené do 14 dnů vrátit bez udání důvodů, peníze vracíme obratem na Váš bankovní účet.

Proč nakupovat u DEFLEE DESIGN INTERIOR

S naším e-shopem máte jistotu spolehlivého nákupu, se zákazníky jednáme vždy fér a vše řešíme ku spokojenosti zákazníka. Po vzájemné dohodě provádíme prohlídky skladového zboží. Zdarma provádíme interiérové poradenství, v našich slevových akcích zakoupíte zboží za velmi výhodnou cenu. Máme profesionální zákaznický servis, který se věnuje každému zákazníkovi dle jeho potřeb a požadavků. Naše zboží jsou originální výrobky, neprodáváme žádné levné napodobeniny, dodavatele si pečlivě vybíráme. Spolupracujeme s architekty, designéry, našimi zákazníky jsou jedinci, velké firmy, hotely i televize.

kliknutím zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázku

ZÁKAZNICKÁ PODPORA 

+420 771 188 117  Po - Pá 10:00 - 15:00

TENTO MĚSÍC DOPRAVA ZDARMA

0 kusů / 0

Bezpečná platba

Prodej na splátky

Doprava vícerozměrného zboží