Barová skříň MAKASSAR 130 CM masiv sheesham

Kód:
BSV39749
Termín dodání:
1-3 týdny
Skladová dostupnost:
na externím skladě
Cena s DPH: 15 397 Kč
Cena bez DPH: 12 724,79 Kč
Tento produkt dodáváme v různých dekorech
kalkulačka ESSOX
Info linka:
Po - Pá 10:00 - 15:00 hodin
771 188 117

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:
Nejsem robot


  • Popis
  • Informace
  • Foto

Barová skříň MAKASSAR 130 CM masiv sheesham 

Barová skříň MAKASSAR je multifunkčním a stylovým kusem nábytku, který zaujme na první pohled. Vyrobena z masivního sheesham(palisandr) dřeva, tato skříň nabízí nejen luxusní vzhled, ale i vysokou praktičnost. Její  největší výhoda je v jejím plném rozkladu, tím vytvoříte z malé nenápadné skříňky plně vybavený a prostorný bar, který vibízím ke sklence dobrého vína nebo něčeho ostřejšího s přáteli nebo rodinou. Na první pohled také zaujme svým plastickým reliéfem na přední straně, který propůjčuje nábytku osobitý a neotřelý vzhled. Každý kus je vyráběn ručně, což zajišťuje, že žádné dvě komody nejsou zcela stejné – každý kus je originál, který se může pyšnit svou vlastní jedinečnou strukturou a detaily. Přírodní barva dřeva působí elegantně a harmonicky, díky čemuž se barová skříň hodí do různých stylů interiérů, od moderního po rustikální.

Jedním z hlavních přínosů této skříně je její neuvěřitelně promyšlený desing, který uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky. Skříň je vybavena závěsným systémem pro skleničky, 4 přihrádkami pro lahve vína nebo jiného destilátu na přední straně. Na rozložených bocích najdete dostatek úložného prostoru pro další skleničky nebo lahve, stejně tak jako v policích ve středu skříně. Další plus je šuplík na drobnosti, aby vše bylo po ruce a organizované. Jeden z nejzajímavějších prvků této skříně je její rozložitelná vrchní část, která je vhodná například pro přípravu nápojů. Rozkladem vznikne navíc další prostor který umožňuje, aby sloužil i jako praktický odkládací stolek – ideální na umístění skleniček nebo pochutin.

Sheesham dřevo, z něhož je vyrobena, je pevné a odolné a navíc má nádhernou, přirozenou strukturu s výraznými kresbami a barevnými odstíny, které se pohybují od zlatohnědé po tmavě hnědou s jemnými purpurovými nádechy. Díky tomu je každý kus nábytku jedinečný a originální. S rozměry 65 - 130 cm na šířku, 90 cm na výšku a 50 cm na hloubku je dostatečně velká, aby poskytovala maximální úložný prostor, ale zároveň si zachovává kompaktní vzhled. 

K dispozici jsou také další produkty z řady MAKASSAR, které mohou splňovat Vaše konkrétní potřeby a pomohou Vám vytvořit harmonickou a sladěnou nábytkovou sestavu.

  • Rozměry (ŠxVxH): 65-130 cm x 90 cm x 50 cm
  • Barva: přírodní
  • Materiál: masivní dřevo, indický palisandr-sheesham
  • Vyrobeno z přírodního materiálu, každý kus je unikátní
  • Zpracováním přírodního produktu dochází k mírným odchylkám
  • Produkt nabízíme i v jiných barevných provedeních
  • K produktu Vám nabízíme i další související zboží

Sheesham dřevo:

Známé také jako indický palisandr, je ceněné pro svou krásu, trvanlivost a všestrannost. Toto dřevo pochází ze stromu Dalbergia sissoo, který roste v Indii a Nepálu. Díky svému exotickému vzhledu a vynikajícím vlastnostem je sheeshamové dřevo často používáno pro výrobu nábytku, podlah, hudebních nástrojů a dekorativních předmětů.

Výhody sheeshamového dřeva:

  • Estetická hodnota: Sheeshamové dřevo má nádhernou, přirozenou strukturu s výraznými kresbami a barevnými odstíny, které se pohybují od zlatohnědé po tmavě hnědou s jemnými purpurovými nádechy. Díky tomu je každý kus nábytku jedinečný a originální.
  • Trvanlivost a pevnost: Toto dřevo je velmi tvrdé a odolné vůči opotřebení, což z něj činí ideální materiál pro výrobu nábytku, který má vydržet mnoho let. Sheeshamové dřevo je také odolné vůči termitům a jiným škůdcům.
  • Snadná údržba: Povrch sheeshamového dřeva je snadno udržovatelný. Stačí pravidelně utírat prach a občasné ošetření vhodným olejem nebo voskem udrží dřevo v perfektním stavu.

Ošetření nábytku z sheeshamového dřeva:

  • Pravidelné čištění: K udržení krásy sheeshamového dřeva stačí pravidelné utírání prachu měkkým, suchým hadříkem. Vyhněte se používání agresivních čisticích prostředků, které by mohly poškodit povrch dřeva.
  • Ochrana před vlhkostí: Sheeshamové dřevo by nemělo být vystavováno přímému působení vody nebo vlhkosti, protože by mohlo dojít k jeho deformaci nebo změně barvy. V případě rozlití tekutin je okamžitě setřete suchým hadříkem.
  • Olejování a voskování: Pravidelné ošetření olejem nebo voskem pomáhá udržet dřevo hydratované a chrání jeho povrch. Doporučuje se používat speciální oleje na dřevo, které zvýrazní přirozenou kresbu a barvu sheeshamu.
  • Ochrana před přímým sluncem: Přímé sluneční záření může způsobit vyblednutí barvy dřeva. Umístěte nábytek z sheeshamu tak, aby nebyl vystaven přímému slunci, nebo použijte záclony či rolety k ochraně před slunečními paprsky.
  • Ochrana povrchu: Používejte podložky pod horké nádoby a nádobí, abyste předešli vzniku skvrn a popálenin na povrchu dřeva. Také se vyhněte umisťování ostrých předmětů přímo na dřevěný povrch, které by mohly způsobit škrábance.

Nábytek z sheeshamového dřeva je nejen krásný, ale také funkční a odolný. S náležitou péčí a údržbou si můžete užívat jeho jedinečný vzhled a vlastnosti po mnoho let.

Zboží máte možnost nepoškozené do 14 dnů vrátit bez udání důvodů, peníze vracíme obratem na Váš bankovní účet.

Produkt vychází ze sortimentu našeho německého obchodního partnera, specialisty na designový nábytek a bytové doplňky. Ten u svých výrobků klade důraz na moderní pojetí evokující luxus za velmi přijatelné ceny. Výhodou německých produktů je variabilita a vzájemná typová propojenost, kdy má zákazník možnost vytvořit oslnivé nábytkové sestavy doplněné o krásné bytové doplňky. S německým dodavatelem spolupracujeme již řadu let a považujeme jej za velmi spolehlivého dodavatele. Dodací lhůta německých produktů se většinou pohybuje v rozmezí od 1 až 8 týdnů. 

Proč nakupovat u DEFLEE DESIGN INTERIOR

S naším e-shopem máte jistotu spolehlivého nákupu, se zákazníky jednáme vždy fér a vše řešíme ku spokojenosti zákazníka. Po vzájemné dohodě provádíme prohlídky skladového zboží. Zdarma provádíme interiérové poradenství, v našich slevových akcích zakoupíte zboží za velmi výhodnou cenu. Máme profesionální zákaznický servis, který se věnuje každému zákazníkovi dle jeho potřeb a požadavků. Naše zboží jsou originální výrobky, neprodáváme žádné levné napodobeniny, dodavatele si pečlivě vybíráme. Spolupracujeme s architekty, designéry, našimi zákazníky jsou jedinci, velké firmy, hotely i televize.

Záruka
2 roky
Rozměr
65-130 cm x 90 cm x 50 cm
Materiál
masivní dřevo - indický palisandr (sheesham), lakované
Specifikace
DE Invicta Interior
Barva
přírodní
kliknutím zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázku

ZÁKAZNICKÁ PODPORA 

+420 771 188 117  Po - Pá 10:00 - 15:00

 

0 kusů / 0

 

Bezpečná platba

Prodej na splátky

Doprava vícerozměrného zboží