Komoda BARRACUDA EXOTIC 160 CM masiv teak

Kód:
KOM37032
Termín dodání:
na dotaz
Skladová dostupnost:
u dodavatele
Cena s DPH: 28 087 Kč
Cena bez DPH: 23 212,40 Kč
kalkulačka ESSOX
Info linka:
Po - Pá 10:00 - 15:00 hodin
771 188 117

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:
Nejsem robot


  • Popis
  • Informace
  • Foto

Luxusní komoda BARRACUDA EXOTIC 160 CM masiv teak

Komoda BARRACUDA z masivního recyklovaného teakového dřeva je stylovým a nadčasovým kusem nábytku, který upoutá pozornost svým elegantním designem a kvalitním zpracováním. Teakové dřevo zajišťuje nejen estetický dojem, ale také výjimečnou trvanlivost. Dřevo, z něhož je vyrobena komoda, poskytuje stabilní a pevnou konstrukci, která vydrží po generace. Tato komoda je specifická úpravou, kdy jsou ponechány prasklinky a nedokonalosti, aby vynikla přírodní krása tohoto jedinečného materiálu.

Tato komoda nabízí dostatek úložného prostoru. Obsahuje dvě prostorné skříňky s dalšími policemi uvnitř a tři praktické šuplíky na boku, které vám pomohou udržet Váš interiér organizovaný. Díky přírodnímu materiálu a ručnímu zpracování je každý kus této komody originál, s jedinečnou strukturou dřeva a vzorem. Decentní nerezové úchytky, které přesně padnou do ruky, dodávají komodě moderní a jedinečný vzhled, který se hodí do různých stylů interiérů – od moderních po rustikální. Rozměry komody jsou 160 cm na šířku, 75 cm na výšku a 40 cm na hloubku. Zásuvky mají rozměry 45 cm na šířku, 12,5 cm na výšku a 29,5 cm na hloubku.

Komoda BARRACUDA je nejen funkčním kusem nábytku, ale také stylovým prvkem, který obohatí každý interiér svou přirozenou elegancí a odolností, jež vydrží roky. Navíc nabízíme komodu Barracuda i v dalších barevných variantách, takže si můžete vybrat tu, která nejlépe odpovídá Vašemu interiéru. K tomuto kousku lze také zakoupit další související zboží, které společně vytvoří harmonický a stylový domov.

  • Rozměry (ŠxVxH): 160 cm x 75 cm x 40 cm
  • Rozměry zásuvky (ŠxVxH): 45 cm x 12,5 cm x 29,5 cm
  • Barva: přírodní
  • Materiál: masivní recyklované teakové dřevo
  • Rám z nerezové oceli
  • Vyrobeno z přírodního materiálu, každý kus je unikátní
  • Zpracováním přírodního produktu dochází k mírným odchylkám
  • K produktu Vám nabízíme i další související zboží

Teakové dřevo:

Teak patří díky svému krásnému a zároveň velmi kvalitnímu dřevu mezi jedinečné dřeviny. Jeho dřevo je tvrdé a má vysoký podíl přírodních olejů, výrobky z něj tak bez obtíží odolají vlhkosti a škůdcům a zároveň vždy působí elegantně.

Zde jsou důvody, proč si pořídit teakový nábytek:

  1. Vysoká odolnost: Teakové dřevo je známé svou přirozenou odolností vůči vlhkosti, hnilobě a škůdcům, což z něj činí ideální volbu pro nábytek.
  2. Trvanlivost: Teakový nábytek má dlouhou životnost a může vydržet po generace, což z něj činí investici do budoucnosti.
  3. Nádherný vzhled: Teakové dřevo má krásnou, přirozenou barvu a jemnou texturu, která dodává každému kusu nábytku elegantní a originální vzhled.
  4. Nízké nároky na údržbu: Teakový nábytek vyžaduje minimální údržbu. Pravidelné čištění a občasné ošetření olejem stačí k zachování jeho krásy.
  5. Flexibilita designu: Teakový nábytek se hodí do různých stylů interiérů, od moderních po tradiční, a lze ho snadno kombinovat s dalšími materiály a barvami.
  6. Odolnost vůči povětrnostním vlivům: Venkovní teakový nábytek je velmi odolný vůči povětrnostním vlivům, což z něj činí skvělou volbu pro terasy a zahrady.
  7. Vysoká hodnota: Teakový nábytek si zachovává svou hodnotu a může být považován za luxusní investici, což z něj činí atraktivní volbu pro ty, kteří hledají kvalitní kusy do svého domova.

Zboží máte možnost nepoškozené do 14 dnů vrátit bez udání důvodů, peníze vracíme obratem na Váš bankovní účet.

Produkt vychází ze sortimentu našeho německého obchodního partnera, specialisty na designový nábytek a bytové doplňky. Ten u svých výrobků klade důraz na moderní pojetí evokující luxus za velmi přijatelné ceny. Výhodou německých produktů je variabilita a vzájemná typová propojenost, kdy má zákazník možnost vytvořit oslnivé nábytkové sestavy doplněné o krásné bytové doplňky. S německým dodavatelem spolupracujeme již řadu let a považujeme jej za velmi spolehlivého dodavatele. Dodací lhůta německých produktů se většinou pohybuje v rozmezí od 1 až 8 týdnů. 

Proč nakupovat u DEFLEE DESIGN INTERIOR

S naším e-shopem máte jistotu spolehlivého nákupu, se zákazníky jednáme vždy fér a vše řešíme ku spokojenosti zákazníka. Po vzájemné dohodě provádíme prohlídky skladového zboží. Zdarma provádíme interiérové poradenství, v našich slevových akcích zakoupíte zboží za velmi výhodnou cenu. Máme profesionální zákaznický servis, který se věnuje každému zákazníkovi dle jeho potřeb a požadavků. Naše zboží jsou originální výrobky, neprodáváme žádné levné napodobeniny, dodavatele si pečlivě vybíráme. Spolupracujeme s architekty, designéry, našimi zákazníky jsou jedinci, velké firmy, hotely i televize.

Záruka
2 roky
Rozměr
160 cm x 75 cm x 40 cm
Materiál
masivní recyklované teakové dřevo, ocelový rám
Doplňky v ceně
dárek za Váš nákup
Specifikace
DE Invicta Interior
Barva
přírodní
kliknutím zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázku

ZÁKAZNICKÁ PODPORA 

+420 771 188 117  Po - Pá 10:00 - 15:00

 

0 kusů / 0

 

Bezpečná platba

Prodej na splátky

Doprava vícerozměrného zboží