Kusový koberec Isphahan 84552 Ivory - 80x150 cm

Kód:
177130_25
Termín dodání:
7-15 dnů
Skladová dostupnost:
na externím skladě
Cena s DPH: 895 Kč
Cena bez DPH: 739,67 Kč
Info linka:
Po - Pá 10:00 - 15:00 hodin
771 188 117

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:
Nejsem robot


  • Popis
  • Informace
  • Foto

Kusový koberec Isphahan 84552 Ivory

Exkluzivní nabídku kusových koberců Isphahan, které vnesou do vašeho interiéru styl a eleganci. Přinášejí mnoho různých stylů a vzorů. Velkou výhodou koberců Isphahan je nízký vlas, který se jednoduše čistí. Celkově je koberec tenčí a nemá vysoké obšití, proto si ho zamilují ti co mají rádi minimalistický styl. 

  • Orientální
Orientální koberce jsou symbolem elegance, který přináší do každého interiéru nádech exotiky a historie. Tyto koberce jsou známé svými bohatými vzory a detailními motivy, které často odrážejí kulturní dědictví a tradice zemí, odkud pocházejí, jako jsou Persie, Turecko nebo Indie. Orientální koberce se vyznačují nejen svým vzhledem, ale také kvalitou použitých materiálů. Viskózový vlas dodává kobercům měkkost a jemný lesk, což zvýrazňuje jejich bohaté vzory. Tyto koberce jsou často obšité kvalitní nití, což zajišťuje jejich trvanlivost a odolnost. Jsou skvělým doplňkem jak do obývacích pokojů, tak i do ložnic či pracoven, kde vytvoří útulnou a stylovou atmosféru. 

  • Květinové
Květinové koberce přinášejí do vašeho domova svěžest a živost přírody. Jejich krásné vzory inspirované květinovými motivy vytvářejí příjemnou a útulnou atmosféru v jakémkoli prostoru. Tyto koberce jsou ideální volbou pro ty, kteří chtějí do svého interiéru vnést jemnost a romantiku. Květinové koberce jsou nejen esteticky přitažlivé, ale také praktické, protože jejich vzory mohou snadno skrýt drobné nečistoty a skvrny.

  • Abstraktní
Abstraktní koberce jsou perfektní volbou pro ty, kteří chtějí do svého interiéru přinést moderní umění a jedinečný styl. Tyto koberce se vyznačují odvážnými vzory a dynamickými tvary, které dokážou okamžitě oživit jakýkoli prostor. Každý abstraktní koberec je uměleckým dílem, které nabízí nekonečné možnosti interpretace a dodává místnosti osobitý charakter. Abstraktní koberce jsou ideální pro moderní a současné interiéry, kde slouží jako výrazný prvek a středobod místnosti. Díky své rozmanitosti barev a tvarů se skvěle hodí do obývacích pokojů, ložnic, ale i kanceláří či studií. Nejenže přidávají vizuální zájem, ale také pomáhají definovat prostor a vytvářet příjemnou atmosféru.

  • Geometrické
Geometrické koberce jsou ideální volbou pro ty, kteří hledají čisté linie a moderní design ve svém interiéru. Tyto koberce se vyznačují precizními tvary a opakujícími se vzory, které dodávají prostoru strukturu a řád. Geometrické vzory mohou být jednoduché i složité, což umožňuje širokou škálu stylů – od minimalistických až po výrazné a nápadné designy. Tyto koberce jsou perfektní pro moderní a současné interiéry, kde mohou sloužit jako ústřední prvek nebo elegantní doplněk. Díky své univerzálnosti se hodí do různých prostor – od obývacích pokojů a ložnic až po kanceláře a společenské místnosti. Geometrické vzory mohou prostor vizuálně zvětšit, přidat mu hloubku a vytvořit harmonický vzhled.Devos koberce

Devos - Caby je výrobce pocházející z evropské kobercové velmoci - Belgie, konkrétně města Deerlijk. Pracuje s materiály jako je například umělé hedvábí, vlna, polypropylen, Heatset a Heatset Frisé. Výrobce má bohaté zkušenosti s tkaním koberců a koberce úspěšně prodává již více než 50 let. Byl založen v roce 1963 čtyřmi bratry a původně se zabýval výrobou čalounění. Velký milník přišel v 80 letech, kdy se společnost začala s expanzivním programem orientovaným na zvyšování kapacit. 

Tento výrobce udržuje silnou komunikaci se svými zákazníky a snaží se co nejvíce přizpůsobovat svou produkci jejich požadavkům. Díky jejich invenci zíkala tato firma mnoho nových zákazníků. 

Výrobce se snaží být vždy aktuální a proto aktualizuje svůj sortiment a motivy koberců 2-3x do roka. Nyní Devos - Caby začíná zvyšovat i výrobu koberců vyšší kvality. 

Webové stránky výrobce Devos

Barva:Bílá
Celková váha:750 g/m2
Celková výška:5,2 mm
Váha vlasu:330 g/m2
Výška vlasu v mm:3 mm
Materiál:Přírodní
Specifikace materiálu:Viskóza
Typ vlasu :Střižený - komfortní
Podklad:Textil
Styl:Orientální
Využití:Vnitřní
Speciální vlastnosti:Vhodný pro podlahové topení
Speciální vlastnosti:Kompatibilní s robotickým vysavačem
Speciální vlastnosti:Antistatický
Další vlastnosti:Snadná údržba
Určení dle místnosti:Ložnice
Určení dle místnosti:Obývací pokoj
Třásně:Ano
Způsob výroby:Strojně dělaný
Možnost vzorků:Vzorek k poslání zdarma
Tvar:Obdélník
Typ produktu:Kusový koberec

Zboží máte možnost nepoškozené do 14 dnů vrátit bez udání důvodů, peníze vracíme obratem na Váš bankovní účet.

Proč nakupovat u DEFLEE DESIGN INTERIOR

S naším e-shopem máte jistotu spolehlivého nákupu, se zákazníky jednáme vždy fér a vše řešíme ku spokojenosti zákazníka. Po vzájemné dohodě provádíme prohlídky skladového zboží. Zdarma provádíme interiérové poradenství, v našich slevových akcích zakoupíte zboží za velmi výhodnou cenu. Máme profesionální zákaznický servis, který se věnuje každému zákazníkovi dle jeho potřeb a požadavků. Naše zboží jsou originální výrobky, neprodáváme žádné levné napodobeniny, dodavatele si pečlivě vybíráme. Spolupracujeme s architekty, designéry, našimi zákazníky jsou jedinci, velké firmy, hotely i televize.

Záruka
2 roky
Rozměr
80x150 cm
Materiál
Přírodní
Barva
Bílá
kliknutím zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázku

ZÁKAZNICKÁ PODPORA 

+420 771 188 117  Po - Pá 10:00 - 15:00

 

0 kusů / 0

 

Bezpečná platba

Prodej na splátky

Doprava vícerozměrného zboží