Kancelářská židle IN DEED - model ID 7056 a 7058

Kód:
M24MNSD-KŽ428
Termín dodání:
3-4 týdny
Skladová dostupnost:
na externím skladě
Cena s DPH: 16 759 Kč
Cena bez DPH: 13 850,41 Kč
kalkulačka ESSOX
Info linka:
Po - Pá 10:00 - 15:00 hodin
771 188 117

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:
Nejsem robot


  • Popis
  • Informace
  • Foto

Kancelářská židle IN DEED - model ID 7056 a 7058

Tato židle vychází z kolekce In deed, židle je velmi variabilní a je k dostání v mnoha barvách, materiálech a tvarech. Tyto modely jsou k dostání se síťovaným opěradlem a čalouněným sedákem. Nabízíme široký vzorník potahových látek a dokonce i exkluzivní premiové materiály Tonal fabric, které jsou k dispozici na vyžádání, abychom zajistili, že Vaše židle bude nejen stylová, ale také plně odpovídající Vašim individuálním preferencím a potřebám. Lze dovybrat základnu, područky, barvu Ergo nákrčníku a bederní opěrky. 

Cena za tento model je startovací a záleží jen na Vás, jak ji přizpůsobíte svým potřebám a preferencím. Konečná cena se bude odvíjet od Vámi zvolených parametrů. Pro inspiraci jak by Vaše praktická a stylová židle mohla vypadat nahlédněte do galerie.

In deed – Vaše udržitelná otočná židle pro kancelář a domov. Uspokojte aspirace nové generace s jednou věcí: lehkostí. Její štíhlý, subtilní design z ní dělá skutečného týmového hráče v kombinaci s různými interiéry. Její ergonomické vlastnosti jsou skvělé na přizpůsobení se individuálním potřebám dynamického každodenního pracovního života. A skutečnost, že se vyrábí procesem, který šetří přírodu, uspokojuje dnešní touhu po udržitelnosti. Židle přináší novou lehkost do každého pracovního prostoru, dostává se přímo do srdce moderního kancelářského života. Dynamické linie opěradla, plynulý přechod na opěrku a jemné čisté hrany vytvářejí židli se skutečným charakterem. Židle navržená pro každého – to je základní myšlenka Indeed. 

Udržitelnost je klíčovým faktorem v konceptu designu Indeed:

  • 20 % lehčí a vydrží maximální zatížení 150 kg: aby se s židlí snadno manipulovalo a šetřily zdroje při výrobě, snížilo se bez kompromisů použití materiálů – úspora hmotnosti 20 % ve srovnání s podobnými židlemi
  • 99% vyrobeno z PET lahví: pro potah se používá „Tonal fabric“. Je z 99 % vyroben z recyklovaných PET lahví a díky své pozitivní ekologické stopě získala certifikát Oeko-Tex a ekoznačku EU
  • -60% objemu balení: úsporou obalového materiálu je až 60 %. To znamená, že se zvyšuje nosnost nákladních vozidel a zároveň snižujeme emise CO2

Maximální udržitelnost: Udělen Modrý anděl, ekologický symbol německé vlády, představující zvláště ekologické produkty, které obsahují nízké úrovně škodlivých látek. Protože na zdraví a životním prostředí  opravdu záleží.

2 minuty nastavení: Jednoduchý způsob pro každého. Konstrukce židle byla zredukována na co nejmenší počet jednotlivých součástí, což umožňuje její sestavení do 2 minut bez použití nářadí. Můžete si vybrat, zda křeslo dostanete kompletně smontované nebo zabalené ve fólii.

Nová úroveň pohodlí při sezení: špičkový komfort sezení díky bodově elastickému mikrokapsovému pružinovému jádru. Perfektní rozložení hmotnosti a tlaku, žádný nepříjemný tlak na spodní části stehen, pohodlná sedadla díky zlepšené prodyšnosti. 

Indeed vám usnadní přizpůsobení individuálním potřebám dynamického každodenního života: ať už jde o výškově nastavitelné opěradlo volitelně s Ergo opěrkou krku, nastavení sklonu sedáku celé horní části židle nebo Syncro - Mechanismus Evolution, který umožňuje snadné nastavení bočního protitlaku opěradla. Využijte mnoho komfortních funkcí a přizpůsobte se skutečně optimálně svým vlastním ergonomickým potřebám. Indeed je také k dispozici jako verze XL (s 10 cm nastavením hloubky sedu).

Technické informace:

  • Harmonický, synchronizovaný pohyb sedáku a opěradla
  • Synchronizovaný pohyb lze zaaretovat ve 4 polohách
  • Včetně nastavení hloubky sedáku (6 cm) a nastavení sklonu sedáku (-4°)
    
    

Díky široké škále dostupných možností lze kancelářskou židli poskládat tak, aby maximálně vyhovovala konkrétním požadavkům a přání uživatele. Lze volit různé tvary, materiály a barvy, které budou ladit s celkovým designem pracovního prostředí a přispějí k efektivitě a pohodlí práce. Vše rádi upřesníme na naši lince: +420 771 188 117 pondělí až pátek v době od 10:00 - 15:00 hodin.

Důležité upozornění: cena kancelářské židle je orientační a bude upřesněna po plné objednávce, přičemž zohlední všechny vybrané možnosti a úpravy.

Tato flexibilita v ceně umožňuje uživatelům získat stůl přesně podle svých potřeb a finančních možností, aniž by museli ustupovat od kvality a funkčnosti.

ZÁKLADNÍ MODEL:

Tento model je základní s područkami, avšak jeho možnosti jsou zdaleka neomezené. Lze ho nakonfigurovat přesně podle Vašich přání. Nabízí se v široké barevné škále, což umožňuje maximální začlenění do Vašeho interiéru. Židle nabízí řadu doplňků a vylepšení: na výběr tři druhy mechanismu nastavení, délku sedadla, nákrčník, bederní opěrku, různé tvary područek, typ koleček (pro tvrdou a měkkou podlahu) či plastové kluzáky nebo si můžete vybrat zda přijde kompletně smontováno či rozloženo.

Díky této variabilitě si můžete vytvořit kancelářskou sestavu přesně podle Vašich představ, která bude nejen funkční, ale také esteticky příjemná. Tento model je ideální volbou pro každého, kdo hledá kombinaci kvality, stylu a praktického využití. Níže naleznete možnosti jak Vaši vysněnou židli nakonfigurovat pro Vaši maximální spokojenost.

Technické parametry:

  • ROZMĚRY

Délka: 47 - 72 / 47 - 72 cm

Výška: 101 - 120 / 125 - 151 cm

Výška opěradla: 61 - 68 / 85 - 99 cm

Výška sedáku od země: 62 - 82 / 62 - 82 cm

 

Model:           

Model 7056                                                                            Model 7058 a Ergo nákrčníkem            

 

  • BAREVNÉ PROVEDENÍ        

 

Barva podsedáku: výběr dle vzorníku. Nabízíme široký vzorník potahových látek (viz níže), vzorník prémiových potahů Tonal fabric, je k dispozici na vyžádání.

Barva opěrky: síťovina, výběr viz vzorník

 

Barva bederní opěrky:

Barva Ergo opěrky:

  • PODRUČKY

 

  • ZÁKLADNA 

 Černá plastová             Stříbrná hliníková       Leštěná hliníková                     

             

 

Zboží máte možnost nepoškozené do 14 dnů vrátit bez udání důvodů, peníze vracíme obratem na Váš bankovní účet.

Produkt vychází ze sortimentu našeho německého obchodního partnera Dauphin Home, specialisty na design a praktičnost kancelářských židlí. Od svého založení v roce 1968 se Dauphin stal synonymem evropského designu a německého inženýrství. Ve společnosti spojují inovativní design s ohledem na potřeby uživatele. Jejich dlouholeté zkušenosti a porozumění lidským potřebám je inspirují k vytváření nábytku pro různá prostředí - kanceláře, výukové místnosti, veřejné prostory ale i domácnosti. Firma se snažíme vylepšit místa, kde žijete i pracujete. Jejich produkty spojují ergonomii s estetikou, respektují soukromí a usnadňují efektivní práci a komunitní spojení. Firma klade velký důraz na udržitelnot a elologii. Dodací lhůta produktů se většinou pohybuje v rozmezí od 1 až 3 týdnů.

Proč nakupovat u DEFLEE DESIGN INTERIOR

S naším e-shopem máte jistotu spolehlivého nákupu, se zákazníky jednáme vždy fér a vše řešíme ku spokojenosti zákazníka. Po vzájemné dohodě provádíme prohlídky skladového zboží. Zdarma provádíme interiérové poradenství, v našich slevových akcích zakoupíte zboží za velmi výhodnou cenu. Máme profesionální zákaznický servis, který se věnuje každému zákazníkovi dle jeho potřeb a požadavků. Naše zboží jsou originální výrobky, neprodáváme žádné levné napodobeniny, dodavatele si pečlivě vybíráme. Spolupracujeme s architekty, designéry, našimi zákazníky jsou jedinci, velké firmy, hotely i televize.

Záruka
2 roky
Rozměr
variabilní cm
Materiál
potahová látka variabilní; základna: plast nebo hliník
Osvětlení
ne
Zrcadlo
ne
Barva
variabilní
kliknutím zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutím zobrazíte maximální velikost obrázku

ZÁKAZNICKÁ PODPORA 

+420 771 188 117  Po - Pá 10:00 - 15:00

TENTO MĚSÍC DOPRAVA ZDARMA

0 kusů / 0

Bezpečná platba

Prodej na splátky

Doprava vícerozměrného zboží